Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Marius Hațegan este șeful de campanie al PNL Alba pentru alegerile Parlamentare și Prezidențiale din acest an!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Hațegan este șeful de campanie al PNL Alba pentru alegerile Parlamentare și Prezidențiale din acest an!

Biroul Politic Județean al PNL Alba a decis, în ședință, componența echipei de campanie pentru alegerile Parlamentare și Prezidențiale din acest an. Șeful de campanie a fost nominalizat în persoana lui Marius Hațegan, Secretar general al filialei județene.

Din staff mai fac parte Marius Ceteraș, Mihail David, Florin Roman, Cristian Bandol, Adrian Negruțiu, Clement Negruț, Horațiu Florea și Cristian Puie.

“Mobilizare și implicare, acestea sunt coordonatele principale în rândurile membrilor și simpatizanților PNL Alba. Suntem, așa cum e demonstrat de ani de zile, la vot, cea mai puternică și serioasă organizație politică din județ. Oamenii au ales, de fiecare dată, rezultatele și oamenii care le-au generat.

Așa va fi și de data asta, sunt sigur. Alba și România au nevoie de dezvoltare și de oamenii potriviți în locul potrivit. Oferta PNL pentru alegerile Parlamentare și Prezidențiale reprezintă garanția fermă că cetățeanul și țara sunt prioritate zero.”, a declarat Marius Hațegan, șef de campanie și Secretar general al PNL Alba.

Până la data de 23 septembrie, PNL Alba și-a propus și va reuși să strângă, în vederea alegerilor, nu mai puțin de 100.000 de semnături din partea locuitorilor județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Corneliu Mureșan: Dreptul la transport – un drept al tuturor elevilor din Alba!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dreptul la transport – un drept al tuturor elevilor din Alba! În zeci de localități din județul Alba, autobuzul nu mai ajunge de foarte mult timp. Luni, în prima zi de școală, copiii navetiști din aceste comunități vor trebui să se descurce cum pot pentru a ajunge la liceu, în orașele din zonă. Fără să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea