Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO | Clădirea blocului alimentar a Spitalului Orășenesc Cugir, reabilitată printr-o investiție de peste 250.000 euro: Servicii de bucătărie la standarde moderne, pentru pacienți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clădirea blocului alimentar a Spitalului Orășenesc Cugir, reabilitată printr-o investiție de peste 250.000 euro: Servicii de bucătărie la standarde moderne, pentru pacienți

Pacienții Spitalului Orășenesc Cugir vor beneficia de astăzi, 1 septembrie 2024, de servicii de bucătărie la standarde moderne, după reabilitarea clădirii Bloc Alimentar și Birouri a unității sanitare.

Clădirea Bloc Alimentar și Birouri a Spitalului Orășenesc Cugir a fost reabilitată, printr-o investiție de peste 250.000 Euro, din fonduri proprii ale Spitalului Orășenesc Cugir.

“Sunt mulțumit de colaborarea dintre Primăria Orașului Cugir și echipa managerială a spitalului condusă de Florin Arion, fapt care a dus din nou la investiții în cadrul spitalului nostru”, a declarat primarul Adrian Teban.

Citește și: Reabilitarea energetică a blocurilor din Cugir, prin fonduri nerambursabile: Solicitările pot fi depuse la primărie, prin asociațiile de proprietari

De asemenea, edilul de la Cugir a ținut să precizeze faptul că scopul principal al acestei investiții este acela de a contribui la îmbunătățirea serviciilor alimentare oferite pacienților în cadrul spitalului, pentru a asigura în totalitate pregătirea și prepararea hranei în regim propriu în cadrul blocului alimentar.

În același timp, s-a urmărit eficientizarea din punct de vedere termic și al consumurilor privind clădirea dar și îndeplinirea condițiilor optime de funcționare din punct de vedere sanitar, de igienă și confort.

Managerul spitalului, Florin Arion, a precizat faptul că “pentru blocul alimentar, spitalul a primit autorizație sanitară de la DSP și respectă toate circuitele obligatorii de igienă specifice și obligatorii pentru spitale, precum și pentru igiena personalului.”

Au fost executate lucrări de:

-refacere finisaje interioare și exterioare, instalații electrice, termice și sanitare
-tâmplării PVC4 cu geamuri termopan
-învelitoare din țiglă ceramică
-șarpantă din lemn ecarisat de rășinoase, amplasarea elementelor șarpantei urmând elementele structurale din fier beton armat
-trotuare de protecție de 60 cm, din beton, cu pantă de scurgere
-anvelopări etc.

Blocul alimentar a fost dotat în totalitate cu aparate industriale profesionale dar și cu mobilier specific nou din inox.

S-au achiziționat: aragaz cu 6 ochiuri, plită pe gaz, hotă, mixer profesional, mașină de curățat cartofi, robot industrial pentru tocat și răzuit, sterilizator ouă etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Bonificație de 3% din valoarea impozitului pe profit pentru firmele care sunt cu plățile la zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bonificație de 3% din valoarea impozitului pe profit pentru firmele care sunt cu plățile la zi Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a anunțat duminică 1 septembrie 2024, că bonificația pentru buni platnici și stimularea colectării voluntare devine literă de lege. Citește și: Recalculare pensii 2024: Intervenție legislativă pentru cei ale căror pensii au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea