Rămâi conectat

Sport

FOTO: Reunire la Metalurgistul Cugir, cu revenirile lui G. Goronea, S. Itu și M. Codrea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Reunire la Metalurgistul Cugir, cu revenirile lui G. Goronea, S. Itu și M. Codrea

Și Metalurgistul Cugir s-a reunit luni, la antrenamentele conduse de Lucian Itu participând 24 de jucători, dintre care doi în probe. Noutățile „roș-albaștrilor” se numesc, deocamdată, revenirile lui G. Goronea, S. Itu și M. Codrea.

Lot: Perjeriu, Herlea, Csapo, un băiat în probe – Tăban, R. Păcurar, S. Itu (revenit de la Gloria Bistrița), Onaci, Vitinha, Kiraly, G. Vîjdea (fost junior, în probe) – Șaucă, Udrea, P. Păcurar, Gavrilă, A. Barbu, G. Hăprean, Cocan, G. Goronea (Sticla Arieșul Turda), Raica, M. Codrea (CSM Unirea Alba Iulia), Bura, M. Domșa, Șuteu. M. Neagu va rămâne în staff-ul tehnic al cugirenilor, urmând să continue ca jucător la Hidro Mecanica Șugag.  Sâmbătă este fixat un joc de verificare cu CSM Deva, dar este incert din cauza situației neclare a divizionarei terțe. Luni va începe cantonamentul centralizat în localitate, asta în condițiile în care în 31 iulie este primul joc oficial, în Cupa României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, la Campionatul Național de Cadeți, Adrian Truță – medalie de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia, la Campionatul Național de Cadeți, Adrian Truță – medalie de argint Timp de trei zile, în bazinul de înot din Târgoviște a avut loc Campionatul Național de cadeți, 12-13 ani, competiție la care Adrian Truță (LPS Alba Iulia) a cucerit o medalie de argint. La concurs au participat 321 de sportivi (calificați […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea