Rămâi conectat

Curier Județean

5 iulie | „Pânza Charlottei”, de E. B. White, cartea lunii la Clubul de lectură al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

5 iulie | „Pânza Charlottei”, de E. B. White, cartea lunii la Clubul de lectură al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 5 iulie 2024, la ora 16.00, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, are loc o nouă întâlnire a Clubului de lectură „Lucian Blaga”.

Citește și: 6-7 iulie 2024: Cupa României, „Patrula Airsoft 2024”, la Alba Iulia

Cartea lunii iulie este „Pânza Charlottei”, scrisă de E.B. White, și poate fi împrumutată de la Secția împrumut carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Considerată un roman clasic al literaturii pentru copii, s-au realizat mai multe ecranizări și chiar și un joc video bazat pe povestea din carte.

Titlul face referire la pânza țesută de unul dintre personajele cărții, păienjenița Charlotte. Temele cărții sunt prietenia, dar și schimbarea sau inocența. Personajele cărții sunt atât oameni, cât și animăluțe vorbitoare.

Dacă v-am trezit interesul, vă așteptăm să faceți parte din clubul nostru de lectură, un club în creștere, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 -14 ani. Cu siguranță discuțile pe marginea cărții propuse vor fi savuroase!

Proiectul 3.18 Clubul de lectură Lucian Blaga face parte din Programul 2 Animație culturală și este un proiect al Consiliului Județean Alba și al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

Bera Larisa

Publicat

în

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București! Vasile Hârjoc, campion național la +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă, face turul Europei pe bicicletă. Citește și: Atletul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea