Rămâi conectat

Curier Județean

DSVSA Alba: Mesaj de recunoștință și prețuire de Ziua Națională a Medicului Veterinar

Bogdan Ilea

Publicat

în

DSVSA Alba: Mesaj de recunoștință și prețuire de Ziua Națională a Medicului Veterinar

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba a transmis un mesaj de recunoaștere și celebrare a munncii tuturor medicilor veterinari din România, cu Zilei Naționale a Medicului Veterinar.

Ziua Națională a Medicului Veterinar este o ocazie specială în care recunoaștem și celebrăm munca tuturor medicilor veterinari din România, indiferent de sectorul în care activează, public sau privat.

Citește și: 15 Mai: Ziua Naţională a Medicului Veterinar

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor condusă de directorul executiv, dr. Vasile Spînu, împreună cu Asociația Generală a Medicilor Veterinari, filiala Alba, președinte dr. Jurcă Lucica, transmit cele mai calde gânduri tuturor medicilor veterinari din județ. Vă mulțumim pentru devotamentul și eforturile voastre constante în menținerea sănătății animalelor, de companie, din gospodării sau de fermă.

De asemenea, un gând bun se îndreaptă și către colegii noștri care sunt responsabili de monitorizarea alimentelor, contribuind astfel la asigurarea siguranței alimentare a populației prin aplicarea măsurilor și programelor specifice. Ei joacă un rol esențial în protejarea sănătății publice și în prevenirea răspândirii bolilor transmisibile de la animale la oameni.

Medicul veterinar reprezintă un pilon fundamental în societatea noastră, având un impact vital nu doar în ceea ce privește binele animalelor, ci și în protejarea sănătății publice. Ziua de 15 mai ne oferă prilejul de a reflecta asupra importanței acestei profesii în viața de zi cu zi și asupra faptului că sănătatea animalelor este strâns legată de sănătatea oamenilor și de protejarea mediului înconjurător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un afacerist controversat din România va oferi bani tuturor elevilor din țară care promovează Bacalaureatul cu nota 10. Despre ce sumă este vorba

Bera Larisa

Publicat

în

Un afacerist controversat din România va oferi bani tuturor elevilor din țară care promovează Bacalaureatul cu nota 10. Despre ce sumă este vorba Gest impresionant al unui om de afaceri controversat din România. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că va oferi o sumă de bani tuturor elevilor din țară care obțin nota 10 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea