Rămâi conectat

Sport

Liga 3: liderul Unirea Ungheni duel de foc la Cugir | Deplasări pentru CSM Unirea Alba Iulia și Industria Galda, studenții, iarăși pe “Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

În penultima rundă a turului Seriei 9 din Liga 3, dispute dificile pentru conjudețene, liderul urmând să poposească la Cugir. Sunt 3 confruntări mâine, iar sâmbătă, pe “Cetate” evoluează CSU Alba Iulia.

*Metalurgistul Cugir (locul 5, 11 puncte) – Unirea Ungheni (locul întâi, 16 puncte), vineri, ora 15.00. “Roș-albaștrii” au în față o adevărată “finală”, după cum spunea Lucian Itu după remiza de la Galda de Jos, meci în care cugirenii au fost egalați în prelungiri și au pierdut două puncte. Gazdele au 4 partide consecutive în care nu au câștigat (două remize consecutive) și, în continuare, nu se pot baza pe brazilianul Da Silva (nerezolvate formalitățile de viză). Prima clasată a trecut runda anterioară de CSM Unirea Alba Iulia (2-0, pe teren propriu) și acum 3 săptămâni, la precedenta descindere în Alba, a învins 3-1 pe Industria.

*Avântul Reghin (locul 7, 5 puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 6-a, 8 puncte), mâine, ora 15.00. Până se lămurește situația cu antrenorul Alexandru Pelici “alb-negrii” abordează al 3-lea joc, a doua deplasare la rând, cu o formulă de interimat pe banca tehnică. Albaiulienii sunt în criză, un punct în 3 întâlniri, depărtându-se de locurile de play-off (la 4 “lungimi” de Bistrița lui Falub, situată pe poziția a 4-a) și, sub nicio formă, nu-și permit să rateze examenul din “orașul viorilor”, confruntarea vecinelor din ierarhie, respectiv să nu acumuleze puncte.

*ACS Mediaș (locul secund, 16 puncte) – Industria Galda (locul 8, 5 puncte), vineri, ora 15.00. Grea misiunea vizitatorilor în disputa nou-promovatelor. Industria este singura formație din serie care nu a câștigat încă și are în față cea mai în formă grupare, ACS Mediaș legând 5 victorii succesive, ultima fiind la Bistrița (o surpriză majoră), serie în care a primit un singur gol!  Elevii lui Doru Oancea au totuși un moral bun, după ce au reușit remize împotriva conjudețenelor CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, în derby-uri “de Alba” în care erau cotați cu șansa a doua.

*CSU Alba Iulia (locul al 3-lea, 13 puncte) – Viitorul Cluj (locul 9, 5 puncte), sâmbătă, ora 15.00. Studenții, în premieră pe podium (cu 4 succese în ultimele 5 partide), au în față un oponent abordabil, la al doilea joc consecutiv pe “Cetate”. CSU Alba Iulia, singura grupare din județ situată în zona locurilor de play-off, este favorită împotriva clujenilor conduși de Marius “Papi” Popescu, ce dețin cea mai modestă defensivă a Seriei 9 din Liga 3 (16 goluri încasate) și cel mai slab atac (6 reușite, la egalitate cu Avântul Reghin). Formația lui Bruno Vienescu are două întâlniri succesive adjudecate, cu același scor, 1-0, din lovituri de pedeapsă, iar clujenii sunt pe penultima poziție după 4 înfrângeri înregistrate în 5 dispute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea