Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3: liderul Unirea Ungheni duel de foc la Cugir | Deplasări pentru CSM Unirea Alba Iulia și Industria Galda, studenții, iarăși pe “Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În penultima rundă a turului Seriei 9 din Liga 3, dispute dificile pentru conjudețene, liderul urmând să poposească la Cugir. Sunt 3 confruntări mâine, iar sâmbătă, pe “Cetate” evoluează CSU Alba Iulia.

*Metalurgistul Cugir (locul 5, 11 puncte) – Unirea Ungheni (locul întâi, 16 puncte), vineri, ora 15.00. “Roș-albaștrii” au în față o adevărată “finală”, după cum spunea Lucian Itu după remiza de la Galda de Jos, meci în care cugirenii au fost egalați în prelungiri și au pierdut două puncte. Gazdele au 4 partide consecutive în care nu au câștigat (două remize consecutive) și, în continuare, nu se pot baza pe brazilianul Da Silva (nerezolvate formalitățile de viză). Prima clasată a trecut runda anterioară de CSM Unirea Alba Iulia (2-0, pe teren propriu) și acum 3 săptămâni, la precedenta descindere în Alba, a învins 3-1 pe Industria.

*Avântul Reghin (locul 7, 5 puncte) – CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 6-a, 8 puncte), mâine, ora 15.00. Până se lămurește situația cu antrenorul Alexandru Pelici “alb-negrii” abordează al 3-lea joc, a doua deplasare la rând, cu o formulă de interimat pe banca tehnică. Albaiulienii sunt în criză, un punct în 3 întâlniri, depărtându-se de locurile de play-off (la 4 “lungimi” de Bistrița lui Falub, situată pe poziția a 4-a) și, sub nicio formă, nu-și permit să rateze examenul din “orașul viorilor”, confruntarea vecinelor din ierarhie, respectiv să nu acumuleze puncte.

*ACS Mediaș (locul secund, 16 puncte) – Industria Galda (locul 8, 5 puncte), vineri, ora 15.00. Grea misiunea vizitatorilor în disputa nou-promovatelor. Industria este singura formație din serie care nu a câștigat încă și are în față cea mai în formă grupare, ACS Mediaș legând 5 victorii succesive, ultima fiind la Bistrița (o surpriză majoră), serie în care a primit un singur gol!  Elevii lui Doru Oancea au totuși un moral bun, după ce au reușit remize împotriva conjudețenelor CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, în derby-uri “de Alba” în care erau cotați cu șansa a doua.

*CSU Alba Iulia (locul al 3-lea, 13 puncte) – Viitorul Cluj (locul 9, 5 puncte), sâmbătă, ora 15.00. Studenții, în premieră pe podium (cu 4 succese în ultimele 5 partide), au în față un oponent abordabil, la al doilea joc consecutiv pe “Cetate”. CSU Alba Iulia, singura grupare din județ situată în zona locurilor de play-off, este favorită împotriva clujenilor conduși de Marius “Papi” Popescu, ce dețin cea mai modestă defensivă a Seriei 9 din Liga 3 (16 goluri încasate) și cel mai slab atac (6 reușite, la egalitate cu Avântul Reghin). Formația lui Bruno Vienescu are două întâlniri succesive adjudecate, cu același scor, 1-0, din lovituri de pedeapsă, iar clujenii sunt pe penultima poziție după 4 înfrângeri înregistrate în 5 dispute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea