Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Imagini ULUITOARE pe Transfăgărășan: O mamă inconștientă şi-a dus copilul să hrănească un urs , în apropiere de Vidraru și s-au pozat cu el

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| Imagini ULUITOARE pe Transfăgărășan: O mamă inconștientă şi-a dus copilul să hrănească un urs , în apropiere de Vidraru și s-au pozat cu el

Momente șocante au fost filmate pe Transfăgărășan unde o femere și-a luat copilul și s-a dus spre un urs liber de pe marginea drumului pentru a-l hrăni. Totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, după ce animalul sălbatic s-a repezit la ei. Momentul a fost surprins într-un material video.

O femeie şi un puşti de 10-11 ani s-au apropiat la mică distanţă de un urs cerşetor, oferindu-i mâncare. La un moment dat animalul a fost la un pas de a-i ataca pe cei doi inconştienţi. Imaginile au fost postate pe youtube, cu criticile de rigoare, şi sunt virale.

De ce femeia şi-a pus viaţa în pericol, nimeni nu poate spune, însă inconştienţa ei a fost dusă la extrem în momentul în care a cceptat prezenţa copilului, pe care mai că nu l-a dus de mânuţă să hrănească unul din prea mulţii urşi cerşetori care au devenit o prezenţă tot mai des întâlnită pe Transfăgărăşan. Filmuleţul, surprins în zona barajului Vidraru, mediatizat de euronews.ro, a iscat, pe bună dreptate, critici vehemente.

YouTube video

În imagini se vede clar gestul femeii, care s-a apropiat la aproape un metru de animalul flămând, avându-l în spate pe băiat. La un moment dat, ursul se ridică din poziţia şezând şi se îndreaptă spre cei doi, care se retrag în grabă, în ultima clipă.

Clipul a ajuns viral pe internet iar gestul a fost intens criticat. Totodată,președintele executiv al Asociației Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România a tras un semnal de alarmă.

„Este o inconștiență crasă! În astfel de situaţii, nu există șanse de supraviețuire decât foarte mici şi acelea cu consecințe extrem de grave. Pe lângă asta este o contravenție. Nu are voie să hrănească animalele sălbatice, niciun fel de animal sălbatic fără acordul gestionarului fondului cinegetic, cu atât mai mult urșii a căror hrană complementară este interzisă să fie administrată prin lege”, a declarat Mugurel Drăgănescu, potrivit euronews.ro.

Sursa: brasov.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, dublă campioană națională la Culturism și Fitness. A reușit să își apere titlul la concursul organizat în Cluj-Napoca Campionatul Național de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai, iar albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit să își apere cu succes titlul de campioană. După ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea