Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Imagini ULUITOARE pe Transfăgărășan: O mamă inconștientă şi-a dus copilul să hrănească un urs , în apropiere de Vidraru și s-au pozat cu el

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Imagini ULUITOARE pe Transfăgărășan: O mamă inconștientă şi-a dus copilul să hrănească un urs , în apropiere de Vidraru și s-au pozat cu el

Momente șocante au fost filmate pe Transfăgărășan unde o femere și-a luat copilul și s-a dus spre un urs liber de pe marginea drumului pentru a-l hrăni. Totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, după ce animalul sălbatic s-a repezit la ei. Momentul a fost surprins într-un material video.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O femeie şi un puşti de 10-11 ani s-au apropiat la mică distanţă de un urs cerşetor, oferindu-i mâncare. La un moment dat animalul a fost la un pas de a-i ataca pe cei doi inconştienţi. Imaginile au fost postate pe youtube, cu criticile de rigoare, şi sunt virale.

De ce femeia şi-a pus viaţa în pericol, nimeni nu poate spune, însă inconştienţa ei a fost dusă la extrem în momentul în care a cceptat prezenţa copilului, pe care mai că nu l-a dus de mânuţă să hrănească unul din prea mulţii urşi cerşetori care au devenit o prezenţă tot mai des întâlnită pe Transfăgărăşan. Filmuleţul, surprins în zona barajului Vidraru, mediatizat de euronews.ro, a iscat, pe bună dreptate, critici vehemente.

YouTube video

În imagini se vede clar gestul femeii, care s-a apropiat la aproape un metru de animalul flămând, avându-l în spate pe băiat. La un moment dat, ursul se ridică din poziţia şezând şi se îndreaptă spre cei doi, care se retrag în grabă, în ultima clipă.

Clipul a ajuns viral pe internet iar gestul a fost intens criticat. Totodată,președintele executiv al Asociației Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România a tras un semnal de alarmă.

„Este o inconștiență crasă! În astfel de situaţii, nu există șanse de supraviețuire decât foarte mici şi acelea cu consecințe extrem de grave. Pe lângă asta este o contravenție. Nu are voie să hrănească animalele sălbatice, niciun fel de animal sălbatic fără acordul gestionarului fondului cinegetic, cu atât mai mult urșii a căror hrană complementară este interzisă să fie administrată prin lege”, a declarat Mugurel Drăgănescu, potrivit euronews.ro.

Sursa: brasov.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea