Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | PSD Alba: „Sprijin pentru județul Alba din partea ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | PSD Alba: „Sprijin pentru județul Alba din partea ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea!”

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, social-democratul Radu Oprea, s-a aflat duminică și luni în județul Alba. Pe parcursul a două zile pline de lucru, acesta a demonstrat un sprijin ferm pentru dezvoltarea economică și turistică a zonei.

În cursul zilei de duminică ministrul Oprea a avut întâlniri cu mai mulți antreprenori locali. Evenimentul, denumit ”Alba HUB – dialog cu antreprenorii”, a reprezentat o oportunitate pentru oamenii de afaceri de a-și exprima preocupările și de a primi răspunsuri directe de la ministrul Radu Oprea. În cadrul acestui eveniment, s-a pus accent pe dialogul constructiv și au fost abordate teme care îi macină pe antreprenori din diferite domenii: turism, servicii, construcții, transport, HoReCa etc. În urma discuțiilor, s-au identificat soluții și măsuri pentru a stimula mediul de afaceri din județul Alba.

De asemenea, împreună cu deputatul Radu Tuhuț, europarlamentarul Victor Negrescu, senatorul Călin Matieș, subprefectul Corneliu Mureșan, ministrul Oprea a lucrat la un plan de acțiune pentru promovarea turistică a județului Alba.

Luni dimineața, la Muzeul Principia din Alba Iulia, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a lansat o nouă rută turistică în Munții Trascău, denumită Terra Galdica. Această rută urmărește să promoveze patrimoniul cultural și natural al zonei și oferă turiștilor ocazia de a descoperi peisaje spectaculoase și de a se bucura de activități în aer liber într-un cadru montan deosebit. Ministrul Oprea a subliniat importanța turismului pentru economia locală și a exprimat angajamentul său de a sprijini promovarea județului Alba ca destinație turistică atractivă.

În a doua parte a zilei de luni, ministrul Radu Oprea a efectuat vizite de lucru la Fabrica de Arme și Uzina Mecanică Cugir, respectiv la Cupru Min Abrud – societăți aflate sub autoritatea Ministerului Economiei. Cu această ocazie a fost discutată situația actuală și perspectivele de dezvoltare ale acestor importante companii de stat din județul Alba.

Vizita ministrului Radu Oprea a reprezentat un pas important în direcția dezvoltării economice și turistice a județului. Prin dialogul cu antreprenorii locali, lansarea noii rute turistice și vizitele de lucru la cele trei companii, s-au pus bazele unor inițiative care vor aduce beneficii semnificative pentru județul Alba.

Comunicat de presă
Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei 

Bera Larisa

Publicat

în

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei Administrația comunei Lunca Mureșului, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea infrastructurii digitale a școlii gimnaziale „Simion Lazăr”.  Citește și: Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea