Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba, în război cu „fake-urile”: 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, au fost confiscate dintr-un magazin

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii din Alba, în război cu „fake-urile”: 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, au fost confiscate dintr-un magazin

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat încălțăminte, în valoare de peste 22.000 de lei, susceptibilă a fi contrafăcută. La punctul de lucru al unei societăți comerciale au fost identificate și sume de bani pentru care nu a fost emis bon fiscal.

La data de 31 iulie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat verificări la o societate comercială din Blaj și la punctul de lucru al acesteia, din municipiul Sebeș.

Polițiștii au identificat 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, susceptibile a fi contrafăcute, care au fost indisponibilizate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.

În plus, în urma verificărilor făcute la Blaj, polițiștii au identificat suma de 228 lei pentru care nu a fost emise documente justificative de aparatul de marcat fiscal electronic.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea sumei de 228 de lei.

La activitățile de control desfășurate la Blaj, au luat parte și polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea