Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Polițiștii din Alba, în război cu „fake-urile”: 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, au fost confiscate dintr-un magazin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba, în război cu „fake-urile”: 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, au fost confiscate dintr-un magazin

Polițiștii de investigare a criminalității economice au indisponibilizat încălțăminte, în valoare de peste 22.000 de lei, susceptibilă a fi contrafăcută. La punctul de lucru al unei societăți comerciale au fost identificate și sume de bani pentru care nu a fost emis bon fiscal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 31 iulie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat verificări la o societate comercială din Blaj și la punctul de lucru al acesteia, din municipiul Sebeș.

Polițiștii au identificat 177 de perechi de încălțăminte, în valoare de 22.020 lei, susceptibile a fi contrafăcute, care au fost indisponibilizate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicațiile geografice.

În plus, în urma verificărilor făcute la Blaj, polițiștii au identificat suma de 228 lei pentru care nu a fost emise documente justificative de aparatul de marcat fiscal electronic.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar ca măsura complementară s-a dispus confiscarea sumei de 228 de lei.

La activitățile de control desfășurate la Blaj, au luat parte și polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea