Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Miercuri, în Cupa României, FC Avrig – Industria Galda | Vizitatorii, fără antrenori pe bancă

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Miercuri, de la ora 18.00, se dispută ultima partidă din cadrul grupei 1 Regiunea 3 Centru, a Cupei României, faza regională, între FC Avrig și Industria Galda de Jos.

Cele două grupări au câte o victorie, iar miza este calificarea în finala de sâmbătă, 22 iulie (pe teren propriu, cu Inter Cristian sau ASA Tg. Mureș, grupări ce au azi meci direct).

Pe banca tehnică a vizitatorilor nu va fi nici unul dintre cei doi antrenori, Doru Oancea și Dan Comșa, plecați în concediu, dar în efectiv se va regăsi și ex-uniristul Circov (rezolvat în aceste zile). Găldenii se pot califica și în cazul unei remize, având cu un gol mai mult după duelurile cu Stăruința Zagon. Sibienii au încheiat sezonul trecut pe locul al 3-lea, iar în finala Cupei României, faza județeană, au învins, scor 2-1 pe Inter Stars Sibiu (clasată pe locul secund în Liga 4), la Rășinari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, timp de 3 zile, la Vințu de Jos și Sebeș | Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, printre protagoniste

Dan HENEGAR

Publicat

în

Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, timp de 3 zile, la Vințu de Jos și Sebeș, între 16 și 19 mai, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, printre protagoniste Turneul final al Campionatului Național Universitar la fotbal, cu Universitatea „1 Decembrie 1918” în calitate de gazdă, se va desfășura în perioada 16-19 mai, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea