Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Miercuri, în Cupa României, FC Avrig – Industria Galda | Vizitatorii, fără antrenori pe bancă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, de la ora 18.00, se dispută ultima partidă din cadrul grupei 1 Regiunea 3 Centru, a Cupei României, faza regională, între FC Avrig și Industria Galda de Jos.

Cele două grupări au câte o victorie, iar miza este calificarea în finala de sâmbătă, 22 iulie (pe teren propriu, cu Inter Cristian sau ASA Tg. Mureș, grupări ce au azi meci direct).

Pe banca tehnică a vizitatorilor nu va fi nici unul dintre cei doi antrenori, Doru Oancea și Dan Comșa, plecați în concediu, dar în efectiv se va regăsi și ex-uniristul Circov (rezolvat în aceste zile). Găldenii se pot califica și în cazul unei remize, având cu un gol mai mult după duelurile cu Stăruința Zagon. Sibienii au încheiat sezonul trecut pe locul al 3-lea, iar în finala Cupei României, faza județeană, au învins, scor 2-1 pe Inter Stars Sibiu (clasată pe locul secund în Liga 4), la Rășinari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea