Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| O femeie din Alba a cucerit jurații de la ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de gulii: „Dacă nu vă place mâncarea vă dau cu polonicul de nu vă vedeți!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| O femeie din Alba a cucerit jurații de la ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de gulii: „Dacă nu vă place mâncarea vă dau cu polonicul de nu vă vedeți!”

O femeie din Ocna Mureș a cucerit jurații de la ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de gulii și i-a „amenințat” că îi bate cu polonicul dacă nu le place mâncarea.

Gabriela Maria Podar are 56 ani, vine din Ocna Mureș și este casnică. Concurenta le-a pregătit juraților o ciorbă de gulii umplute cu cococi.

YouTube video

Gabriela a muncit în Germania și visul ei a fost să ajungă să participe la emisiune și să-i cunoască pe cei trei chefi. În această seară visul ei s-a împlinit și va merge mai departe în concurs.

Aceasta a spus că preferatul ei e chef Cătălin Scărlătescu și pentru a ajunge la emisiune și-a petrecut ziua de naștere în tren pe drumul spre București.

Naturală, haioasă și deschisă aceasta a cucerit jurații și publicul, iar preparatul său i-a adus două cuțite din partea lui Dumitrescu și Scărlătescu.

”Dacă nu vă place mâncarea vă dau cu polonicul de nu vă vedeți!”, i-a „amenințat” femeia pe cei trei chefi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui: Un motoclist este inconștient Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 14.00, pe DN 67 C, mai sus de Popasul Regelui. Un motociclist este inconștient. Citește și: Accident MORTAL pe DN 14 B: Un biciclist a DECEDAT după ce a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea