Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| O femeie din Alba a cucerit jurații de la ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de gulii: „Dacă nu vă place mâncarea vă dau cu polonicul de nu vă vedeți!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| O femeie din Alba a cucerit jurații de la ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de gulii: „Dacă nu vă place mâncarea vă dau cu polonicul de nu vă vedeți!”

O femeie din Ocna Mureș a cucerit jurații de la ”Chefi la cuțite” cu o ciorbă de gulii și i-a „amenințat” că îi bate cu polonicul dacă nu le place mâncarea.

Gabriela Maria Podar are 56 ani, vine din Ocna Mureș și este casnică. Concurenta le-a pregătit juraților o ciorbă de gulii umplute cu cococi.

YouTube video

Gabriela a muncit în Germania și visul ei a fost să ajungă să participe la emisiune și să-i cunoască pe cei trei chefi. În această seară visul ei s-a împlinit și va merge mai departe în concurs.

Aceasta a spus că preferatul ei e chef Cătălin Scărlătescu și pentru a ajunge la emisiune și-a petrecut ziua de naștere în tren pe drumul spre București.

Naturală, haioasă și deschisă aceasta a cucerit jurații și publicul, iar preparatul său i-a adus două cuțite din partea lui Dumitrescu și Scărlătescu.

”Dacă nu vă place mâncarea vă dau cu polonicul de nu vă vedeți!”, i-a „amenințat” femeia pe cei trei chefi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea