Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Dansatorii de la “Life is Dance” Alba Iulia, la Campionatul Național pe Secțiuni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De curând s-a disputat Campionatul Național pe Secțiuni al României, cea mai importantă competiție internă. La start s-au regăsit și 6 perechi care au reprezentat “Life is Dance”, binecunoscutul club de dans sportiv din Cetatea Marii Uniri, competitorii albaiulieni reușind rezultate de apreciat într-un concurs a cărui pregătire a debutat în luna decembrie.

Referitor la Campionatul Național disputat la Oradea, la respectiva întrecere s-a decis care sunt cele mai bune perechi din țară, pe categorii de vârstă (se pornește de la cei mai mici, Juvenal 1, 6-9 ani, și până la Senior 2, +45 ani) și secțiuni (Latino și Standard). Primii 7 clasați fac parte automat din lotul național și primesc gratuitate la acțiunile respective, iar camponii și vicecampionii, începând de la categoria 14-15 ani, vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de profil.

Rezultate:

*junior 1 (12-13 ani), Latino: Lukas Orzeiu și Maya Urs – locul opt (la un pas de finală);

*junior 2 (14-15 ani), Standard: David Orzeiu si Ioana Țipțer – locul 9 (un rezultat peste așteptări);

*tineret (16-18 ani), Latino: Mirel Moroșan și Maria Dobra – locul 15 (un progres de aproape 10 locuri comparative cu precedenta ediție); Daniel Opricean (Top Dance Teiuș) și Adriana Tudor (Life is Dance) – locul 18 (o evoluție de apreciat pentru o pereche nou formată);

*adulți, Latino: Paul Degan și Denisa Pașca (foto) – locul 8 (aproape de calificarea în cea mai dificilă finală a naționalelor); Robert Pitea și Diana Dicu – locul 21.

Transmitem felicitări din suflet tuturor pentru evoluție, prestație și pasiunea investită în sport. Suntem mândri să avem o pereche de succes la «Adulți», Paul și Denisa, care ne-au reprezentat cu cinste”, a transmis Bianca Ionescu, antrenor împreună cu Ionuț Ionescu la “Life is Dance” Alba Iulia.

Concomitent cu Campionatul Național s-a disputat și Cupa Exclusive, unde perechea formată din Flavius Giosan și Adelina Bote s-a clasat pe locul al treilea la Open Basic Latino, categoria 14-15 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea