Mircea Hava: Cu încredere, pentru viitorul Alba Iuliei
Cei mai îndreptăţiţi să vorbească despre realizările sau eşecurile politicienilor şi, implicit, ale administraţiei sunt de fiecare dată oamenii care i-au ales şi le-au dat girul pentru a conduce destinele comunităţii.
Astfel, voi sunteţi singurii în măsură să vă pronunţaţi cu privire la modul în care a fost administrat oraşul nostru în ultimii ani. Tot ce s-a realizat, nu a fost decât o obligaţie a mea sau a oricui ar fi fost primar în locul meu faţă de voi şi faţă de oraşul nostru. Un punct esenţial din fişa postului, nu un motiv de ieşit în faţă în aşteptarea aplauzelor.
Dacă atunci când pleacă dimineaţa la serviciu, omul e mulţumit că are o parcare amenajată corespunzător de unde să-şi ia maşina, că are unde să-şi ducă la şcoală sau la grădiniţă copiii, iar condiţiile în care aceştia învaţă şi îşi petrec timpul sunt dintre cele mai moderne, că are o stradă cu utilităţi şi iluminată sau că are unde să-şi petreacă puţinul timp liber, atunci da, mă pot declara mulţumit de ceea ce am reuşit să fac pentru oraş. Atunci când ştii că ţi-ai făcut treaba bine, uneori chiar foarte bine, ştii, de asemenea, că, indiferent de momentul în care se trage linie, cine trebuie să aprecieze va aprecia. Iar asta nu poate decât să îţi sporească încrederea în tine şi în cei pentru care lupţi şi pe care îi reprezinţi.
Sunt fericit că Alba Iulia are unul din cele mai moderne servicii de transport public, că „Cealaltă Capitală” a reuşit să arate şi să dea încredere locuitorilor şi vizitatorilor săi, că la Alba Iulia istoria are viitor, reabilitând şi restaurând cea mai mare Cetate istorică din România. Le mulţumesc albaiulienilor, mândri de Cetatea lor, pentru susţinerea pe care au acordat-o viziunii noi asupra Cetăţii şi eforturilor pentru realizarea ei. Sunt fericit că am creat Zona de Dezvoltare Economică şi că, în vremuri de criză economică adâncă şi generalizată, primăria a fost cel mai mare investitor public din Alba Iulia.
Am atras în ultimii ani contracte de finanţare europene şi guvernamentale de peste 200 de milioane de euro, bani care au fost, sunt şi vor fi investiţi în economia locală. Astfel am menţinut şi creat noi locuri de muncă în Alba Iulia şi am ajutat economia locală să se dezvolte şi să depăşească criza.
Dar asta nu înseamnă că nu văd cât de multe mai sunt încă de făcut. Contez pe cei care au puterea de a susţine ceva durabil, de a da continuitate şi stabilitate proiectelor pe care le-am început în oraş, că îmi vor susţine în continuare colegii din primărie şi echipa înnoită de consilieri locali. Munca noastră va continua!
Toate aceste realizări despre care vă vorbesc nu ar fi existat fără spijinul şi dedicarea echipei de consilieri locali pe care v-am propus-o în urmă cu patru ani. Şi de această dată vin în faţa dumneavoastră cu o echipă de consilieri locali, care prin profesionalismul şi experienţa lor garantez că vor da totul pentru oraş şi pentru voi, albaiulienii.
Voi, albaiulienii, aveţi puterea de a distinge între fapte concrete şi promisiuni.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Politică Administrație
Publicitate electorală: Alianța PNL-PSD prinde rod și la Alba Iulia, în jurul banilor și domeniului public
Alianța PNL-PSD prinde rod și la Alba Iulia, în jurul banilor și domeniului public PSD și PNL = lovele. E un lucru pe care tot mai mulți oameni îl văd și înțeleg, în ciuda unui teatru ieftin în care cele două partide mimează cearta. PNL și PSD nu doar că guvernează împreună, însă iubirea de […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 6 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii