Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Transfer în Europa pentru albaiulianul Nicolae Stanciu! Beșiktaș sau Slavia Praga, posibile destinații

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Nicolae Stanciu și-a încheiat pentru moment activitatea în China, după ce a cucerit titlul de campioană cu nou-promovata Wuhan Three Towns.

Asta chiar dacă echipa unde s-a transferat anul trecut încă mai evoluează în FA Cup (dublă în sferturile de finală cu Shandong Taishan, campioana ediției anterioare, cu care a terminat la egalitate în acest sezon, titlul fiind decis la golaveraj), însă în această competiție nu este permisă utilizarea “stranierilor”. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a intrat în vacanță și a revenit în Alba, urmând ca duminică să se bucure de botezul celei de-a doua fetițe, Zoe Carolina, venită pe lume în 29 iunie 2022. Singurul român care a câștigat campionatul în 4 țări diferite (România, Belgia, Cehia și China) se pregătește de o revenire în Europa, având pe masă o ofertă concretă din Turcia, asta pe lângă cele mai vechi de la CFR Cluj (șanse minime) și Slavia Praga, fosta sa echipă de unde a plecat în China contra sumei de 3,6 milioane de euro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Beșiktaș insistă

Ex-uniristul ar putea face obiectul unui transfer de marcă în perioada imediat următoare. Turcii de la ”Fotomac”, citați de „Ajansspor” anunță că Nicolae Stanciu este așteptat la Beșiktaș Istanbul pentru a-l înlocui pe starul englez Dele Alli (26 de ani). Bașkanii de la Beșiktaș sunt gata să-i aducă antrenorului Senol Guneș (70 de ani) un nou mijlocaș, deoarece Dele Alli nu a confirmat așteptările și sunt șanse mari să fie trimis, curând, înapoi la Everton. Beșiktaș intenționează să-l împrumute pe Stanciu pentru o perioadă scurtă de timp, cel mai probabil șase luni, iar înțelegerea va cuprinde și o clauză de transfer definitivă, dacă jucătorul va confirma. În trecut, Nicolae Stanciu s-a mai aflat și pe lista celor de la Galatasaray Istanbul, fiind foarte aproape ca mutarea să se producă în vara anului 2021, însă atunci turcii s-au reorientat spre un alt român, Alexandru Cîcâldău. Beșiktaș se clasează pe locul 5 în Turcia, cu 26 de puncte după 15 etape, lider fiind Galatasaray, cu 33 de puncte, în timp ce Fenerbahce este a doua, la o lungime de trupa „Cim-Bom”. Cotat la 5.5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, Stanciu joacă din martie la Wuhan Three Towns unde a fost indispensabil la succesul din stagiunea recent încheiată: 10 goluri și 12 asisst-uri în 27 de partide.

Sursa: Digi Sport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea