Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Ministrul Justiției: ”Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ministrul Justiției: ”Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a reacționat duminică seara la informațiile despre suspendarea Simonei Halep pe motiv de dopaj. El a postat pe o rețea de socializare un mesaj de sprijin pentru sportiva noastră.

„Nu o cunosc personal pe Simona Halep, dar i-am urmarit cariera și comportamentul atât pe teren, cât și în afara arenei”, a notat Cătălin Predoiu.

„Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”, a atras el atenția.

Pe finalul mesajului, în aceeași linie de discurs, dar mai puțin oficial, ministrul îi urează fără ocolișuri „succes în acest ‘meci'” Simonei Halep.

Vineri, Simona Halep a confirmat pe rețelele de socializare că a primit o notificare potrivit căreia a fost testată pozitiv la substanța numită Roxadustat, prezentă într-o cantitate extrem de mică. „Este cel mai mare șoc al vieții mele”, a notat Halep. Proba a fost prelevată la US Open, iar jucătoarea a fost suspendată provizoriu.

sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul Rutier 2024: Anumite remorci și rulote pot fi tractate de către șoferii care dețin permis categoria B: Ce prevede legea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul Rutier 2024: Anumite remorci și rulote pot fi tractate de către șoferii care dețin permis categoria B: Ce prevede legea Dacă ai permis categoria B și vrei să tractezi o remorcă sau o rulotă, este esențial să cunoști reglementările legale în acest sens. Înainte de a porni la drum, trebuie să te asiguri că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea