Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Justiției: ”Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ministrul Justiției: ”Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a reacționat duminică seara la informațiile despre suspendarea Simonei Halep pe motiv de dopaj. El a postat pe o rețea de socializare un mesaj de sprijin pentru sportiva noastră.

„Nu o cunosc personal pe Simona Halep, dar i-am urmarit cariera și comportamentul atât pe teren, cât și în afara arenei”, a notat Cătălin Predoiu.

„Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații”, a atras el atenția.

Pe finalul mesajului, în aceeași linie de discurs, dar mai puțin oficial, ministrul îi urează fără ocolișuri „succes în acest ‘meci'” Simonei Halep.

Vineri, Simona Halep a confirmat pe rețelele de socializare că a primit o notificare potrivit căreia a fost testată pozitiv la substanța numită Roxadustat, prezentă într-o cantitate extrem de mică. „Este cel mai mare șoc al vieții mele”, a notat Halep. Proba a fost prelevată la US Open, iar jucătoarea a fost suspendată provizoriu.

sursa: stiri.tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă – sondaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă – sondaj Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele motive de frustrare, conform celui mai recent sondaj realizat de eJobs.ro şi Up România. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea