Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CFR Cluj – Sivasspor 0-1 (0-1), în Conference League | Rușine în „Gruia” pentru campioana României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CFR Cluj, campioana României, s-a făcut de râs la primul meci acasă din Conference League! Sivasspor, echipă ce nu câștigase niciun joc din cele 10 disputate în această toamnă, a dat lovitura în „Gruia”.

Iar la finalul jocului, „demisia, demisia” a fost sloganul la modă!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu echipament de împrumut de la români și fără 7 jucători de bază, gruparea din Turcia i-a mai produs un coșmar „Bursucului”, după ce l-a demis în februarie 2021 de la Kayserispor. Petrescu a bătut câmpii înaintea jocului când a „umflat” iarăși valoarea oponentului, omițând cel mai important amănunt: acela că feroviarii se prezintă într-un mod deplorabil.

După remiza din Kosovo, cu Ballkani, când a egalat la ultimele secvențe, a venit un nou duș rece, primul eșec pe teren propriu în acesastă campanie europeană pentru reprezentanta României. Cu multe faze litigioase, decizii contestate de clujeni, ce au solicitat două penalty-uri, disputa a fost tranșată de penalty-ul executat de M. Gradel (28), după un fault comis de Deac. CFR-ul a dezamăgit din nou, iar runda următoare se deplasează la Praga, în 6 octombrie.

CFR Cluj viza prima victorie în grupă, mai ales că debutul, 1-1 pe terenul celor de la Ballkani, mai mult i-a complicat situaţia (prima clasată se califică direct în optimile de finală, în timp a doua clasată va juca în 16-imile de finală cu una dintre echipele care termină pe locul 3 în grupele UEFA Europa League).

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea