Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Nicolae Stanciu, goluri fabuloase, din lovituri libere, în China, prima dublă pentru Wuhan Three Towns FC

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ex-uniristul Nicolae Stanciu a marcat o dublă de senzație în China, goluri din lovituri libere de la marginea careului! O execuție fabuloasă din lovitură liberă de la 19 metri, peste zid, în dreapta portarului, a însemnat prima reușită a fotbalistului albaiulian pentru Wuhan Three Towns FC, în partida cu Guangzhou FC, încheiată cu scorul de 6-0 (2-0). Stanciu a înscris în minutul 11, pentru deschiderea scorului.

Mijlocașul din Alba a recidivat în minutul 76, cu o altă execuție magnifică, o lovitură liberă de la 16 metri, direct în vinclul stâng.

YouTube video

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani este la a doua prezență în campionatului din China (în ambele jocuri, integralist), după ce în prima etapă a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria netă realizată de nou-promovată, scor 4-0 cu Hebei.

YouTube video

După două etape, Wuhan Three Towns FC este pe primul loc, cu maximum de puncte și un golaveraj de 10-0. În runda a treia este deplasare la Shanghai Senhua.

Sursa foto-video: Wuhan Three Towns FC (instagram)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea