Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO-VIDEO: Nicolae Stanciu, goluri fabuloase, din lovituri libere, în China, prima dublă pentru Wuhan Three Towns FC

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ex-uniristul Nicolae Stanciu a marcat o dublă de senzație în China, goluri din lovituri libere de la marginea careului! O execuție fabuloasă din lovitură liberă de la 19 metri, peste zid, în dreapta portarului, a însemnat prima reușită a fotbalistului albaiulian pentru Wuhan Three Towns FC, în partida cu Guangzhou FC, încheiată cu scorul de 6-0 (2-0). Stanciu a înscris în minutul 11, pentru deschiderea scorului.

Mijlocașul din Alba a recidivat în minutul 76, cu o altă execuție magnifică, o lovitură liberă de la 16 metri, direct în vinclul stâng.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani este la a doua prezență în campionatului din China (în ambele jocuri, integralist), după ce în prima etapă a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria netă realizată de nou-promovată, scor 4-0 cu Hebei.

YouTube video

După două etape, Wuhan Three Towns FC este pe primul loc, cu maximum de puncte și un golaveraj de 10-0. În runda a treia este deplasare la Shanghai Senhua.

Sursa foto-video: Wuhan Three Towns FC (instagram)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea