Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Alexia Mărginean, campioană națională la tenis, Under 16 | Al 10-lea titlul adjudecat de sportiva din Aiud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexia Iulia Mărginean, sportivă originară din Aiud, a câștigat Campionatul Național Individual de Vară Under 16, impunându-se în finala turneului de simplu feminin.

În ultimul act tenismena din Alba, legitimată la Arse Sport Club București, a învins-o pe Diana Ioana Simionescu (cap de serie nr. 2, ACS Juniori Pro Tennis), scor 6-1, 6-4. Competiția a fost organizată de Federația Română de Tenis la Centrul Național de Tenis din București. Pe tabloul principal, Alexia nu s-a regăsit în postura primilor 8 capi de serie, dar asta nu a împiedicat-o să câștige medalia de aur. Drumul spre victorie a cuprins 5 partide adjudecate, în ordine: un dublu 6-0 cu Alice Nicole Petrache (Dinamo); 6-2, 6-4 cu Catrinel Onciulescu (Dinamo, favorita nr. 8); 2-6, 6-3, 6-1 cu Maria Eliza Teodorescu (LPS “Mircea Eliade” București, favorita nr. 3) – în sferturi; 6-3, 3-6, 6-4 cu Sofia Maria Bărbulescu (AS Club Politehnica București) – în semifinale, plus ultimul act.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alexia Iulia Mărginean a împlinit 16 ani în 16 mai și revine în prim-plan după o perioadă mai puțin fericită. Anul 2020 a fost unul dificil din pricina pandemiei, cât și a unei accidentări serioase la umăr, ce a cauzat o indisponibilitate de 7 luni, cu o recuperare anevoioasă, iar în 2021 s-a concentrat pe activitatea școlară. Legitimată în trceut la TC Sun Alba Iulia și Dinamo București, jucătoarea de mare perspectivă și-a revenit și speră la performanță, după cucerirea celui de-al 10-lea titlu național.

Back in business! Mulțumesc echipei care mi-a redat încrederea în mine, antrenori Florian Arsenescu și Sebastian Erimicioiu, Adrian Moroianu mental coach, Radu Pătrușca și Lucian Nicolescu preparatori fizici”, a transmis Alexia.

Foto: FRT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea