Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Echipa Colegiului Național “IM Clain” Blaj – vicecampioană națională la ONSS, volei masculin, gimnaziu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de volei masculin a Colegiului Național “IM Clain” Blaj a devenit vicecampioană națională în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, volei masculin, gimnaziu.

Faza finală s-a disputat la Fetești (Ialomița), la competiție fiind prezente cele mai bune 8 echipe din țară la acest nivel, repartizate inițial în două grupe: *grupa A: Suceava, București, Tulcea, Dolj; *grupa B: Prahova, Sălaj, Alba, Cluj. Cu 4 meciuri câștigate, echipa din “Mica Romă” a obținut dreptul de a disputa finala: 2-0 cu Prahova, 2-0 cu Cluj, 2-1 cu Sălaj (în grupe), 2-0 cu Suceava (semifinală). Disputa pentru locul întâi și medaliile de aur a fost adjudecată de București (2-0), după întâlnire spectaculoasă, de un nivel tehnic ridicat (pe locul 3 s-a situat formația din Zalău).

*Dancu și Șilean, premii individuale

Doi dintre voleibaliștii blăjeni s-au remarcat în acest turneu și au fost recompensați cu distincții individuale: Antonio Dancu – MVP-ul turneului, Raul Șilean – cel mai bun centru. Lotul a fost format din Antonio Dancu (căpitan), Raul Șilean, Tudor Iuga, Gabriel Coman, Andrei Câmpean, Adrian Bolgar, Tudor Jidveian, Alexandru Sechel, Robert Marc. Profesorul indrumător a fost Silviu-Ioan Marcu (fiul Silviei Marcu, antrenor la CSȘ Blaj).

Menționăm în acest context că recent, echipa de volei liceu fete a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, coordonator profesor Raluca Rotar, a obținut medaliile de argint la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), volei fete, secțiunea licee, la Bistrița. Pe lângă cele două performanțe, respectiv formații vicecampioane naționale, “IM Clain” Blaj a mai avut calificate la fazele finale ale ONSS echipa de băieți, la liceu (locul 7 la Zalău) și echipa de fete, la gimnaziu (locul 5, la Craiova).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea