Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Neversea și Untold au pus în vânzare biletele de o zi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două luni și jumătate ne mai despart de revederea cu festivalul Neversea, ce revine după o pauză de doi ani la malul Mării Negre cu un line-ul în care se vor regăsi artiști precum Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino sau Parov Stelar.

Ajuns la ediția cu numărul patru, Neversea 2022 aduce la Constanța peste 150 de artiști români și internaționali, în perioada 7-10 iulie.

Fanii Neversea au la dispoziție două variante de achizitionare a biletelor pentru una din cele patru zile de festival: General Access, la prețul de 37 de euro + Taxe sau VIP, la prețul de 104 de euro + Taxe.

Și “Big Brother” Untold, pune la dispoziție fanilor pe lângă abonamente și bilete de o zi, la festival. Cei care vor să se distreze în universul magic UNTOLD au la dispoziție tot două variante de bilete de o zi: biletul General Access, la prețul de 50 de euro + Taxe sau biletul VIP Access, la prețul de 106 euro + Taxe. Cei care își achiziționează Day Ticket își vor putea alege ziua în care să vină și să se bucure de experiențe de neuitat. UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc în 2022, între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. În cele 4 zile și 4 nopți de festival, îi veți putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 16 – 22 AUGUST 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 16 – 22 AUGUST 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Blink Twice / Clipește de două ori Avanpremiera Regia: Zoë Kravitz Cu: Kyle MacLachlan, Geena Davis, Adria Arjona, Christian Slater, Haley Joel Osment Gen Film: Crima, Mister, Thriiler Durată: 107 min Rating: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea