Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O asistentă medicală din Câmpeni, judeţul Alba, a vandalizat mașina unui medic cu care nu se înţelegea: Ce pedeapsă a decis Judecătoria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O asistentă medicală din Câmpeni, judeţul Alba, a vandalizat mașina unui medic cu care nu se înţelegea: Ce pedeapsă a decis Judecătoria

O asistentă medicală din oraşul Câmpeni, judeţul Alba, s-a răzbunat pe un medic cu care nu se înţelegea prin vandalizarea maşinii acestuia.

Autoarea infracţiunii de distrugere a fost identificată rapid având în vedere că întreaga acţiune a fost înregistrată de camerele video din zonă. Femeia a fost condamnată de magistraţii Judecătoriei Câmpeni la o amendă penală de 5.400 de lei dar şi plata a 2.000 de euro reprezentând prejudiciul provocat medicului.

Acesta a declarat în faţa instanţei că până la începutul lunii septembrie a anului 2019 a fost angajat, în calitate de medic specialist pneumolog la spitalul de Boli Cronice Câmpeni.

A spus că ca în perioada în şi-a desfăşurat activitatea la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni a avut mai multe neînţelegeri atât cu personalul, cât şi cu conducerea unităţii, motiv care l-a determinat să îşi dea demisia.

La un moment dat, în data de 2 septembrie 2019 medicul a fost de gardă la spital timp în care autoturismul său a fost vandalizat. Au fost stropite cu vopsea capota, farurile, jeanta stânga faţă, oglinzile laterale, geamurile laterale şi portierele.

Medicul a mai spus că, după câteva zile, a fost contactat telefonic de asistenta în cauză, care i-a spus că doreşte să discute ceva mai sensibil cu el. Cei doi s-au întâlnit faţă în faţă la poliţie, unde femeia a recunoscut fapta de distrugere.

Femeia a dorit să se împace pentru a scăpa de pedeapsa penală, dar, în final, a fost condamnată. Decizia Judecătoriei Câmpeni, din 11 martie 2022, poate fi contestată la Curtea de Apel.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Ave, Apulum! Strigătele de luptă ale Gărzii Apulum răsună din nou la Alba Iulia. Războinici, gladiatori și dansatoare, reprezentanții în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ave, Apulum! Strigătele de luptă ale Gărzii Apulum răsună din nou la Alba Iulia. Războinici, gladiatori și dansatoare, reprezentanții în Cetatea Alba Carolina Ave, Apulum! Strigătele de luptă ale „Gărzii Romane”- Legiunea a XIII-a Gemina de la Apulum, ale gladiatorilor din Ludus Apulensis, ale războinicilor daci din trupa Lupii Apoulonului, dar și dansurile Magna Nemesis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea