Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Mioveni – Volei Alba Blaj 0-3, în Divizia A1, într-o restanță

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Revenită de la Istanbul, unde a disputat returul Cupei CEV, Volei Alba Blaj s-a impus la Mioveni, scor 3-0 (25-14, 25-17, 25-16), într-o restanță contând pentru etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Echipa din „Mica Romă” nu a avut emoții în a se impune în minimum de seturi, vizitatoarele mizând în primul parțial pe formula de bază. Meciul a durat 65 de minute, fiind primul din seria celor 5 jocuri pe care blăjencele trebuie să le susțină într-un interval scurt de timp, următoarea întâlnire fiind sâmbătă, de la ora 15.00, la Craiova.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 4 puncte, Nađa Ninković – 9, Victoriia Russu – 14, Olga Strantzali – 16, Jovana Kocić – 10, Slađana Mirković – 5, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Iarina Axinte, Jovana Cirković, Andra Artin – două; Daiana Roman – , Sorina Miclăuș – , , Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea