Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum va fi VREMEA de 1 Decembrie 2021 și de Sfântul Andrei: Temperaturi medii specifice sezonului rece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA de 1 Decembrie 2021 și de Sfântul Andrei: Temperaturi medii specifice sezonului rece

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat faptul că în mini-vacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie, temperaturile medii se vor situa în apropierea celor specifice acestei perioade.

Citește și: Cum va fi VREMEA în luna decembrie 2021. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Prognoza meteo în mini-vacanţa de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în mini-vacanța de Sf. Andrei- 1 Decembrie 2021, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii.

Citește și: MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. SMS-uri, urări, felicitări pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei

Valorile temperaturilor înregistrate în această perioasă nu vor depăși 4 sau 6 °C în cea mai mare parte țării iar în zona montană vor fi temperaturi scăzute.

Astfel, precipitațiile din acest interval vor fi normale pentru această perioadă, arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit ANM, după valul de aer cald din țara noastră, în următoarele patru săptămâni temperaturile vor scădea în toate regiunile. Frigul se va intensifica și mai mult în a doua parte a intervalului și vor apărea și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

Sursa: stirilekanald.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea