Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, etapa a 13-a, CS Zlatna – Hidromecanica Șugag 4-1 (0-1) | Aurarii câștigă după două luni, cu 4 goluri în 12 minute!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prologul etapei a 13-a a Ligii a 4-a, în nocturnă,CS Zlatna – Hidromecanica Șugag 4-1 (0-1). Două luni au trecut de când gruparea de Ampoi s-a bucurat ultima dată, însă runda a 13-a a fost una norocoasă pentru CS Zlatna.

Din etapa a 4-a, un 2-0 pe “Minaur” cu Olimpia Aiud, zlătnenii nu au mai câștigat până la acest meci, prologul etapei, disputat în nocturnă. De atunci, aurarii au avut o serie dezastruoasă, cu 4 meciuri pierdute pe propria arenă, un singur punct acumulat în 7 întâlniri și 4 înfrângeri succesive, toate la limită. Conduși la pauză, aurarii au izbutit o revenire de senzație materializată prin 4 goluri înscrise în numai 12 minute și cea mai clară victorie stagională. Formația de pe Valea Frumoasei a cedat după 5 partide fără eșec, cu 9 puncte acumulate.

Au marcat: A. Cîmpean (56, 61), Corcheș (58), Rațiu (69), respectiv Titianu (43)

Programul rundei:

Voința Stremț – CIL Blaj (sâmbătă, ora 14.00); duminică: *ora 11.00: Kinder Teiuș – Viitorul Vama Seacă; Performanța Ighiu – GT Sport Alba Iulia; *ora 12.00: Industria Galda de Jos – Spicul Daia Română; *ora 14.00: Energia Săsciori – Viitorul Sântimbru, Inter Unirea – Olimpia Aiud, CS Universitatea Alba Iulia – stă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea