Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Fotografie virală făcută publică de un medic din SUA: Cum arată plămânii unui bolnav de COVID și cei ai unei persoane vaccinate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un medic din Statele Unite ale Americii, cu specializare în medicină internă și boli infecțioase, a arătat, prin intermediul unei radiografii pulmonare a doi pacienți COVID-19, care este diferența între plămâni unei persoane imunizate și cei ai unei persoane neimunizate.

Dr. Faheem Younus a explicat că și cei vaccinați pot face forme ușoare de coronavirus, însă cei care nu s-au imunizat pot avea probeleme grave și au risc mare de a ajunge la Terapie Intensivă, mai ales acum, când tulpina Delta devine predominantă în multe zone ale lumii.

„Da, puteţi să vă îmbolnăviţi de COVID-19 dacă v-aţi vaccinat, dar de obicei este vorba despre o formă uşoară”, este comentariul medicului Faheem Younus, care însoţeşte fotografia cu două radiografii pulmonare, pe care acesta a pus-o pe Twitter.

Plămânii pacientului vaccinat apar în partea stângă a imaginii, fiind mult mai negri decât cei din radiografia din dreapta, cea a unui pacient neimunizat și foarte afectat de puterea virsuului Sars-CoV-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea