Rămâi conectat

Actualitate

Fotografie virală făcută publică de un medic din SUA: Cum arată plămânii unui bolnav de COVID și cei ai unei persoane vaccinate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un medic din Statele Unite ale Americii, cu specializare în medicină internă și boli infecțioase, a arătat, prin intermediul unei radiografii pulmonare a doi pacienți COVID-19, care este diferența între plămâni unei persoane imunizate și cei ai unei persoane neimunizate.

Dr. Faheem Younus a explicat că și cei vaccinați pot face forme ușoare de coronavirus, însă cei care nu s-au imunizat pot avea probeleme grave și au risc mare de a ajunge la Terapie Intensivă, mai ales acum, când tulpina Delta devine predominantă în multe zone ale lumii.

„Da, puteţi să vă îmbolnăviţi de COVID-19 dacă v-aţi vaccinat, dar de obicei este vorba despre o formă uşoară”, este comentariul medicului Faheem Younus, care însoţeşte fotografia cu două radiografii pulmonare, pe care acesta a pus-o pe Twitter.

Plămânii pacientului vaccinat apar în partea stângă a imaginii, fiind mult mai negri decât cei din radiografia din dreapta, cea a unui pacient neimunizat și foarte afectat de puterea virsuului Sars-CoV-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea