Rămâi conectat

Actualitate

Sorin Câmpeanu, ministrul Educației: „Sunt convins că examenul de bacalaureat se va susține la data programată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sorin Câmpeanu, ministrul Educației, a declarat că este convins de faptul că examenul de bacalaureat din acest an „se va susține la data programată, cu prezență fizică, după tematica cunoscută”.. De asemenea, acesta a mai precizat că rezultatele simulării pentru examenul de bacalaurea au fost încurajatoare, „„mai bune decât în anii 2016, 2017, 2018”.

„Prima sesiune de bacalaureat începe în 28 iunie. În condițiile cunoscute, după o tematică cunoscută, cu prezență fizică și astăzi este prima zi, după mult timp, în care avem sub 500 de localități în care rata de infectare încă este peste 1 la mie.

Avem dreptul să sperăm că nu va interveni ceva neprevăzut în așa fel încât să fie pusă sub semnul întrebării susținerea examenului de bacalaureat, fie și numai într-o singură localitate.

Sunt convins că peste tot, în toată țara, examenul de bacalaureat se va susține la data programată, cu prezență fizică, după tematica cunoscută. Rezultatele la simularea pentru bacalaureat sunt încurajatoare. Au fost mai bune decât în anii 2016, 2017, 2018. Puțin mai slabe decât în 2019, în 2020 nu s-au dat simulări. Au fost mai bune decât în anii aceștia fără pandemie”, a spus Sorin Cîmpeanu la Digi24.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea