Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Râul” de gunoi de la Cugir! Un bărbat este oripilat de starea deplorabilă în care Valea „Pârâul Gugului” a ajuns

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valea „Pârâul Gugului” din Cugir a devenit, în ultima vreme, o veritabilă „groapă de gunoi” pentru mulți cetățeni nepăsători.

Așa cum se poate observa și în imaginile apărute în mediul online, apa este contaminată de deșeurile aruncate de oameni, iar piesajul din jur a suferit grav de pe urma acestor acțiuni, „pătată” cu indiferență.

„Valea (unde fiecare face ce vrea și cum vrea) „Pârâul Gugului” care trece pe lângă grădina mea… Suntem o „mână” de oameni în acea zonă dar în toți acești ani ori de câte ori am curățat Valea tot așa arată…. Păcat că ne speriem de Pandemie, dar nu ne speriem de răul care îl facem naturii!

Să vă fie rușine tuturor care nu sunteți în stare să vă adunați gunoaiele, să le duceți la un tomberon… E mai simplu când pleci din grădină să dai cu gunoiul în Vale… „Civilizație și pretenții 2021”, au fost cuvintele unui bărbat iritat de răul pe care mulți oameni aleg să îi facă naturii din jur, în loc să o respecte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea