Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Pe o stradă din Alba Iulia, ca în Evul Mediu: ”Pentru ce plătim taxe și impozite de Smart City și nici măcar condiții de ‘cătun’ nu avem”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trăiesc şi plătesc impozite ca pentru un Smart City, însă au parte de o stradă ca în Evul Mediu. Este situaţia în care se află zeci de albaiulieni ce locuiesc pe strada Emil Racoviță, din Alba Iulia.

Oamenii au ajuns la disperare şi ar dori măcar pietruirea străzii, plină de noroaie şi cratere. Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de un cititor ziarulunirea.ro, alături de mesajul următor:

”O stradă relativ centrală din smart city-ul Alba Iulia arată precum una din evul mediu. Cum dracu majoritatea comunelor au reușit să asfalteze toate ulițele și aici nici măcar să le pietruiască nu sunt în stare.

Pentru ce plătim taxe și impozite de Smart City și nici măcar condiții de ‘cătun’ nu avem?

Ne rupem mașinile pe banii noștri și pe incompetența și/sau nesimțirea voastră.

Dacă de asfalt nici măcar nu poate fi vorba, măcar o banală nivelare a craterelor s-ar putea face. Sunt convins că sunt foarte multe străzi de la periferia ‘orașului’ în situația asta.

PS Am făcut pozele din mașină, că altfel îmi făceam varză încălțările!”, spune cetățeanul, locuitor pe strada cu pricina.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea