FOTO ȘTIREA TA| Pe o stradă din Alba Iulia, ca în Evul Mediu: ”Pentru ce plătim taxe și impozite de Smart City și nici măcar condiții de ‘cătun’ nu avem”

Trăiesc şi plătesc impozite ca pentru un Smart City, însă au parte de o stradă ca în Evul Mediu. Este situaţia în care se află zeci de albaiulieni ce locuiesc pe strada Emil Racoviță, din Alba Iulia.

ELIT

Oamenii au ajuns la disperare şi ar dori măcar pietruirea străzii, plină de noroaie şi cratere. Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de un cititor ziarulunirea.ro, alături de mesajul următor:

”O stradă relativ centrală din smart city-ul Alba Iulia arată precum una din evul mediu. Cum dracu majoritatea comunelor au reușit să asfalteze toate ulițele și aici nici măcar să le pietruiască nu sunt în stare.

Pentru ce plătim taxe și impozite de Smart City și nici măcar condiții de ‘cătun’ nu avem?

Ne rupem mașinile pe banii noștri și pe incompetența și/sau nesimțirea voastră.

Dacă de asfalt nici măcar nu poate fi vorba, măcar o banală nivelare a craterelor s-ar putea face. Sunt convins că sunt foarte multe străzi de la periferia ‘orașului’ în situația asta.

PS Am făcut pozele din mașină, că altfel îmi făceam varză încălțările!”, spune cetățeanul, locuitor pe strada cu pricina.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Studentul 13 iunie 2020 at 11:09

Aceștia sunt aleșii pe care i am votat din păcate.

Rezidentul 14 iunie 2020 at 20:17

Sunt foarte multe străzi neasfaltate în oraș. De cartierul Orizont nu are sens sa menționez, nici măcar canalizare nu este peste tot! Buuuu!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...