Rămâi conectat

Sport

FOTO: sportivii de la Karate Forever Alba Iulia, antrenamente online pe perioada stării de urgență

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tot mai multe sporturi își mută pregătirea în mediul online pe perioada stării de urgență cauzate de pandemia de corovanirus din România. Un ultim exemplu în acest sens este oferit de karateka de la clubul Karate For Ever Alba Iulia, pregătiți de Shihan Simion Băluță 7 Dan și Sensei Alina Băluță 3 dan.

La antrenamentele programate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 17.00 și 17.30, participă majoritatea sportivilor legitimați la clubul din Cetatea Marii Uniri.

Facem karate și învingem coronavirusul. Eu și Alina încercăm să-i pregătim în continuare pentru competițiile ce vor urma după stabilizarea situației.  Suntem bucuroși că, deși stăm acasă, copii sunt receptivi la fiecare antrenament și suntem foarte mulțumiți de ei”, a spus Simion Băluță.

Pe lângă ședințele de pregătire cu competitorii din Alba, soții Băluță se implică și în antrenamentele sportivilor din Gorj, organizând, de asemenea, antrenamente pe grupul Karate Shotokan Oltenia, tot în zilele de luni, miercuri, vineri de la  orele 18.00, cu reprezentanții cluburilor C.S Petrom & Petrofac Karate Oltenia-Țicleni (președinte Simion Băluță), C.S Gilortul Tg. Cărbunești (antrenor Alina Băluță) și Petrolul Bustuchin (antrenor Simion Băluță).

Dupa ce activitatea se va relua, pe data de 3 octombrie, albaiulienii sunt invitati în Polonia – Inowroclaw, iar Simion Băluță va ține un curs de arbitraj  pregătitor pentru Campionatul European IMAF care se va disputa  anul acesta  în România, la Tg. Jiu. Alte competiții importante din anul 2020 sunt Super Cupa României “Alba Carolina” – organizată de ACS Karate Forever în colaborare cu DJST Alba, Campionatul Național FRAM-IKU Timișoara (federație recunoscută de MTS), Campionatul Național IMAF la Alba Iulia și Campionatul European FRAM-IKU Oradea (recunoscut de MTS)

[nggallery id=7837]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea