Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO Știrea ta| Contoare de curent, vechi de peste 30 de ani, cu improvizații potențial periculoase într-un bloc din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Contoare de curent, vechi de peste 30 de ani, cu improvizații potențial periculoase într-un bloc din Alba Iulia

Mai multi locatari ai unui bloc de pe strada Arnsberg, din Alba Iulia ne-au trimis imagini cu starea contoarelor de curent din blocul lor și ne-au scris că deși au făcut o sesizare în urmă cu câteva luni, problema nu s-a rezolvat.

În imagini se poate observa starea contoarelor, vechi de mai mult de 30 de ani, după cum ne-a declarat unul dintre locatari și care sunt un potențial pericol pentru imobil din cauza improvizațiilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

,,Am făcut o sesizare de câteva luni dar nicidecum nu vor vină rezolve problema„. Au fost două echipaje de la Electrica, dintre care unul chiar azi și când le-am arătat ceasurile au zis nu este de competența lor. Acum două luni când a fost alt echipaj jos în scară blocului verifice ceva, i-am rugat urce până la etajul doi le arăt ceasurile și nici măcar atât nu au vrut facă deoarece nu este de competența lor”, a declarat unul dintre locatari pentru ziarulunirea.ro.

[nggallery id=7749]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea