Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO Știrea ta| Blocarea roților cu „gheară” în parcările supermarketurilor: O problemă care suscită discuții intre șoferi și administratorii spațiilor comerciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Blocarea roților cu „gheară” în parcările supermarketurilor: O problemă care suscită discuții intre șoferi și administratorii spațiilor comerciale

Pentru a decongestiona parcările și a-i sancționa pe proprietarii care se folosesc de parcare fără să aibă treabă cu supermarket-ul, reprezentanții mai multor magazine au luat decizia de a le bloca roațile și a-i ”amenda”, dacă staționează în parcare mai mult de două ore.

După articolul publicat în Ziarul Unirea, proprietara mașinii ne-a declarat a incercat sa ia legatura cu dispeceratul firmei care se ocupa de parcare, insa nu i-a raspuns nimeni.

CITEȘTE ȘI: „Ofertă de sărbatori” în parcarea unui supermarket

„Am primit urmatoarea explicatie de la domnul care monitorizează parcarea: de la ora 8 dimineata pana la 10, masina a fost monitorizata, nu a venit nimeni dupa ea, si s-a aplicat sistemul respectiv de blocare a rotilor, si o înștiințare in parbrizul masinii, care ma indeamna la plata a 100 de lei pentru a se debloc roata, conform regulamentului de parcare afisat la intrarea in magazinul Penny”.

„Eu imi asum greșeala, sa zicem ca am depasit cele 2h permise, m-am intors dupa masina in jur de ora 12.00 – 12.30. Insa blocarea rotilor mi se pare un abuz si nu stiu in ce masura este legal asta as vrea sa punctez.”

„As platii aceasta suma, daca se constat ca intr-adevar, ceea ce fac ei este legal. Insa din ce am inteleles de la reprezentantul lor, actiunea se desfășoară doar de cateva luni. Am inteles ca se aplica si in cazul Penny Gara, si Penny Aiud”, ne-a spus doamna a cărei mașină a fost imobilizată.

Problema blocării roților vehiculelor reprezintă o adevarată problemă, care generează dispute și polemici vis-a-vis de legalitatea măsurii de imobilizare a roților, existând cazuri în care instanța a dat câștig de cauză șoferilor care s-au trezit cu mașina imobilizată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea