Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA| Cu MAȘINA de la Alba Iulia la Sebeș „misiune imposibilă”. Autoritățile cuprinse de hărnicie lucrează simultan la podurile de peste Mureș

Adela Spătar

Publicat

în

Cu Mașina de la Alba Iulia la Sebeș, „misiune imposibilă”, autoritățile cuprinse de hărnicie lucrează simultan la podurile de peste Mureș, blocând traficul.

Autoritățile cuprinse de hărnicie lucrează la podurile peste DN și cel de pe varianta Pâclișa-Vințu de Jos, ambele căi de acces fiind semaforizate.

Pe principalele drumuri de acces Pâclișa-Vințu de Jos au început lucrările în același timp. A fost montat un semafor pentru dirijarea traficului rutier. Totuși, în urma faptului că muncitorii au blocat accesul, s-a făcut o coloană imensă de mașini. Un șofer care trecea pe acolo, a reușit să treacă de semnalul verde al semaforului, dar când a ajuns la mijlocul drumului, semaforul din partea opusă a dat prioritate de trecere vehiculelor de pe cealaltă bandă. Coloana de autoturisme a devenit interminabilă, după cum se poate observa și în imagini.

„Numai în țara asta se poate ca pe cele mai principale drumuri de acces să se lucreze în același timp. Pâclișa – Vințu de Jos – semafor. S-a făcut verde la noi, noi am plecat, când am ajuns la jumătate băieții au blocat accesul și s-au apucat de treabă. Apoi, s-a facut verde și în partea opusă. Restul, se înțelege din poze”, a scris șoferul pe contul de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea