ȘTIREA TA| Cu MAȘINA de la Alba Iulia la Sebeș „misiune imposibilă”. Autoritățile cuprinse de hărnicie lucrează simultan la podurile de peste Mureș

Cu Mașina de la Alba Iulia la Sebeș, „misiune imposibilă”, autoritățile cuprinse de hărnicie lucrează simultan la podurile de peste Mureș, blocând traficul.

Autoritățile cuprinse de hărnicie lucrează la podurile peste DN și cel de pe varianta Pâclișa-Vințu de Jos, ambele căi de acces fiind semaforizate.

ELIT

Pe principalele drumuri de acces Pâclișa-Vințu de Jos au început lucrările în același timp. A fost montat un semafor pentru dirijarea traficului rutier. Totuși, în urma faptului că muncitorii au blocat accesul, s-a făcut o coloană imensă de mașini. Un șofer care trecea pe acolo, a reușit să treacă de semnalul verde al semaforului, dar când a ajuns la mijlocul drumului, semaforul din partea opusă a dat prioritate de trecere vehiculelor de pe cealaltă bandă. Coloana de autoturisme a devenit interminabilă, după cum se poate observa și în imagini.

„Numai în țara asta se poate ca pe cele mai principale drumuri de acces să se lucreze în același timp. Pâclișa – Vințu de Jos – semafor. S-a făcut verde la noi, noi am plecat, când am ajuns la jumătate băieții au blocat accesul și s-au apucat de treabă. Apoi, s-a facut verde și în partea opusă. Restul, se înțelege din poze”, a scris șoferul pe contul de socializare.

Adela SPĂTAR

2 Comentarii

Roco 31 august 2019 at 7:47

Pe vremuri cei de la judet construiau pod de pontoane peste Mures linga podul mare. Azi cei care cica iau decizii DORM dar nu si cind iau salariul. Vin alegerile si tot pnl voteaza uitucii ?

Berserker 31 august 2019 at 13:16

Despre ce vorbesti, dudu? Stii cine se ocupa de drumurile nationale? Ce PNL, pesedica? Astia-s ai tai, cei din guvern. Mars.

Comentariile sunt oprite