Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Amenzi cu bunuri confiscate, la talciocul din Alba Iulia. Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și contravențiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

S-a lăsat cu amenzi în talciocul din Alba Iulia, duminica trecută. Peste 20 de amenzi și bunuri confiscate în valoare de peste 3.000 de lei, în urma unei acțiuni a polițiștilor din municipiu care a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor și contravențiilor precum și pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind comercializarea bunurilor.

La data de 4 august 2019, între orelor 09.00-11.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, în talciocul din Alba Iulia, o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, a comerţului ilicit precum şi creşterea gradului de siguranţă rutieră în zonă.

La acțiune, polițiștii din Alba Iulia au fost sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, de cei ai Serviciului Pentru acțiuni Speciale dar și de jandarmi.

Cu această ocazia au fost legitimate 42 de persoane, controlate 7 societăți comerciale și au fost constatate şi sancţionate 22 de abateri contravenţionale, din care două la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 5 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice și 15 la legea 12/1990 privind comerţul.

Totodată, polițiștii au constatat două infracțiuni și au identificat 5 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 1.268 lei și au indisponibilizat bunuri în valoare de 2.100 de lei, urmare a faptului că au constatat două infracțiuni de nerespectare a prevederilor legale privind mărcile și indicațiile geografice, prevăzute de Legea 84 din 1998.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 3.770 lei.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28-30 septembrie 2024 | COD PORTOCALIU de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ

Cezar Lancrajan

Publicat

în

28-30 septembrie 2024 | COD PORTOCALIU de INUNDAȚII pe mai multe râuri din Alba: Posibile viituri în mai multe zone din județ Specialiștii de la Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor au actualizat codurile hidrologice. Ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, specialiștii Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor au actualizat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea