Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Avocatul lui Gheorghe Dincă: A crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate. Detalii ȘOCANTE despre cum a fost ucisă și incinerată Alexandra

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Avocatul lui Gheorghe Dincă: A crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate. Detalii ȘOCANTE despre cum a fost ucisă și incinerată Alexandra

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, desemnat de Baroul București, după ce cauza a fost mutată la DIICOT București, spune că la audieri criminalul a recunoscut că a pus cadavrul întreg în butoiul unde apoi l-a incinerat.

„El a declarat că a incinerat-o pe Alexandra, că au rămas resturi, că nu s-au topit tot, e altă dicuție. A precizat că a pus-o netranșată, a pus-o în perioare în acel butoi”, a declarat avocatul din oficiu a lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena 3.

„Nu poti arde un corp dacă nu este tranșat, așezat în bucăți. Dacă s-ar fi degajat o astfel de căldură, nu mai rămânea niciun pic de ADN, pentru că la o astfel de temperatură nu mai trăiește niciun fel de celulă. Sunt chestii ilogice din punct de vedere tehnic”, a afirmat și Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Acesta din urmă și-a arătat nemulțumirea cu privire la faptul că familia Luizei nu a fost oficial informată de vreun rezultat al comparației dintre ADN-ul luat de acasă de la fată și cel găsit în casa groazei.

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a mai declarat la Digi24 că a fost avocat din oficiu, desemnat de Barou în acest caz, doar pentru audierea din noaptea de joi spre vineri şi pentru cercetările care au avut loc ieri la Caracal. El a spus că Dincă a crezut că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu erau prostituate.

El a adăugat că Gheorghe Dincă şi-a menţinut declaraţiile date anterior cu privire la cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

„A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale”, a declarat avocatul.

Potrivit acestuia, Dincă a mărturisit doar cele două crime.

Întrebat dacă Dincă a fost chestionat de către anchetatori cu privire la complici sau la apartenenţa la o reţea de criminalitate infracţională, avocatul a răspuns: „Nu a fost întrebat de apartenenţa la o reţea, nu să în picioare asa ceva. Din câte rezultă din dosar era un om singuratic, nu se putea insista pe această parte pentru că a negat absolut orice.

A fost întrebat, a negat, nu avea cum continua audierea pe aşa ceva, trebuie să ai probe pe care să i le pui în faţă, nu s-a prezentat aşa ceva. Deci nu se putea continua şi bănuiesc că nu sunt probe dacă nu i s-a pus nimic în faţă. A fost întrebat de complici, a negat, nu se pune problema, nu sunt probe în acest sens”.

Sursa: stiripesurse.ro, digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților Marți, 14 mai 2024, Plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect de lege care revizuiește condițiile pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Conform noilor reguli, acest tip de pașaport va putea fi emis doar în situații speciale. În cursul zilei de marți, 14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea