Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:Accident în faţa magazinului Unirea din Alba Iulia. O femeie a fost grav rănită

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident a avut loc marţi în jurul orei, 16.00, pe strada Tudor Vladimirescu, unde un autoturism a accidentat o persoană în faţa magazinului Unirea. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

UPDATE 2 : Victima se numeşte D.V.M., are 47 ani, şi este domiciliată în localitatea Meteş. În timp ce a traversat strada prin loc nepermis, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism. În urma accidentului victima a fost rănită grav (fractură femur drept, ramură pubiană dreapta, TCC plagă contuză frontală stânga), rămânând internată la Spitalul Judeţean Alba – Secţia Ortopedie.

UPDATE 1 : Persoana rănită este o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost accidentată în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, chiar dacă era în apropierea unei treceri de pietoni. Potrivit poliţiştilor, starea femeii era destul de gravă, aceasta suferind leziuni vizible în zona capului. Şoferul care s-a trezit cu femeia brusc în faţa maşinii, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea