Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:Accident în faţa magazinului Unirea din Alba Iulia. O femeie a fost grav rănită

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident a avut loc marţi în jurul orei, 16.00, pe strada Tudor Vladimirescu, unde un autoturism a accidentat o persoană în faţa magazinului Unirea. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

UPDATE 2 : Victima se numeşte D.V.M., are 47 ani, şi este domiciliată în localitatea Meteş. În timp ce a traversat strada prin loc nepermis, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism. În urma accidentului victima a fost rănită grav (fractură femur drept, ramură pubiană dreapta, TCC plagă contuză frontală stânga), rămânând internată la Spitalul Judeţean Alba – Secţia Ortopedie.

UPDATE 1 : Persoana rănită este o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost accidentată în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis, chiar dacă era în apropierea unei treceri de pietoni. Potrivit poliţiştilor, starea femeii era destul de gravă, aceasta suferind leziuni vizible în zona capului. Şoferul care s-a trezit cu femeia brusc în faţa maşinii, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea