Rămâi conectat

Curier Județean

Duminică, 7 iulie 2019: Concerte în aer liber susținute de Fanfara Petrești în Sebeș și Petrești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Și în acest weekend de vară continuăm seria concertelor în aer liber ale Fanfarei Petrești! Așadar, duminică, 7 iulie 2019, vă invităm la zâmbete și relaxare!

Primul concert va avea loc în Sebeș, în cartierul Valea Frumoasei, în intervalul orar 18:30-19:30, iar al doilea concert se va desfășura în localitatea Petrești, în fața Căminului Cultural, începând cu ora 19:30.

Fanfara Petrești este compusă din 20 de membrii, păstrând prin fiecare melodie, tradiția moștenită din generație în generație. Aceasta oferă o gamă largă de melodii, de la partituri de vals până la învârtite din folclor fiind prezentă la toate evenimentele marcante din viața omului, de la nunți și aniversări până la înmormântări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un nou tur de scrutin, în Duminica Rusaliilor, la Poşaga În două comune din România, dintre care una din Alba, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru alegerea primarului, după ce, duminică, 9 iunie, a fost balotaj. Alegerile se vor repeta în ziua de Rusalii, în 23 iunie, a decis, miercuri, Biroul Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea