Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Curtea de Apel Alba Iulia: Amânare, la primul termen, în procesul în care Augustin Lazăr contestă revocarea sa din funcţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Curtea de Apel Alba Iulia a primit o cerere de amânare, la primul termen de judecată al procesul în care procurorul general al României, Augustin Lazăr, contestă revocarea sa din funcţie. Potrivit reprezentantului instanței, avocatul procurorului general a motivat că tot azi are o altă cauză în care îl reprezinta pe Augustin Lazăr la ICCJ.

”La termenul de judecată de azi Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea apărătorului lui Augustin Lăzar și a dispus amânarea judecării cauzei pentru data de 02.04.2019 ora 11.00”, a transmis Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al instanței.

Reamintim că procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr a fost declanşată de către ministrul Tudorel Toader în 24 octombrie 2018. Procurorul general, Augustin Lazăr, a depus la Curtea de Apel Alba Iulia, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a fost declinată apoi către instanța din București.

Ulterior, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis că procesul prin care procurorul general Augustin Lazăr a contestat propunerea de revocare din funcţie înaintată de ministrul justiţiei se va judeca la Curtea de Apel din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea