Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Amendă de 3.000 de lei pentru un bărbat din Alba, prins că transporta lemn fără avize de însoțire

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un bărbat de 40 de ani, din județul Alba, a fost prins de polițiștii din Hunedoara, în timp ce transporta material lemnos pentru care nu a putut prezenta avize de însoțire. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 3.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, în data de 26.02.2019, în jurul orei 21:50, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Crișcior au identificat în trafic un autotractor care circula pe D.N. 74, din direcția Abrud-Brad și care transporta material lemnos (6 mc dulapi de molid), fără a deţine avizele de însoțire prevăzute de lege.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Alba, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de  3.000 de lei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | „Cupa Alba Junior”: Tenis Club Sun, șase mici tenismeni pe locurile mari ale podiumului În data de 21 septembrie 2024, în municipiul Alba Iulia, s-a desfășurat „Cupa Alba Junior”, competiție sportivă unde un număr de șase tineri practicanți ai tenisului, aparținând de Tenis Club Sun, au ocupat locuri pe podiumul competițional. „Așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea