Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Clement Negruţ: „Liderii PSD Alba sunt ipocriţi. Sunt patroni şi se plimbă în maşini Q7, fac parte din altă clasă socială decât cei pe care-i reprezintă”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Deputatul PDL Clement Negruţ, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, i-a acuzat pe liderii opoziţiei judeţene de ipocrizie, în special pe cei ai PSD Alba. Parlamentarul crede că aceştia doar mimează atitudinea de înţelegere şi solidaritate cu populaţia greu încercată de măsurile de criză luate de guvern pentru că în fapt, spune Negruţ, liderii PSD Alba fac parte din altă categorie socială.

„Domnul Ioan Dîrzu spune cu patos revoluţionar cât de mult îi pasă de poporul român. Foarte bine, dar ce uităm să spunem este că domnul Dîrzu nu a făcut niciodată nimic pentru oameni. E foarte uşor să vorbeşi. Dîrzu e un lider care nu are nimic în spate, n-a condus nicio instituţie la nivel administrativ în afară de DSV. Acum este un social-democrat cu o largă paletă a cunoştinţelor politice făcute din spectrul patronatului, un om care lucrează într-un domeniu privat, desigur, nu comentez din punct de vedere profesional, dar care nu prea are treabă cu social-democraţia. Sau un alt lider PSD din Alba Iulia care umblă cu Q7 (n.r. – cu referire la preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian). Ei nu pot să se erijeze în social-democraţi când social-democraţia este apanajul clasei de mijloc. Ori nu poţi să faci lucrul ăsta când eşi în altă categorie socială. Aş vrea pe unul să-l văd că-şi vinde maşina Q7 şi merge în Răchita să-i dea fiecăruia de acolo câte ceva, să-i ajute”, a declarat Clement Negruţ în cadrul conferinţei PDL de vineri.

Parlamentarul PDL a criticat de asemenea atitudinea pe care social-democraţii din Alba au avut-o la mitingurile de protest organizate aici şi unde, spune Negruţ, lideri şi membri ai PSD au participat „mascaţi”. „La mitingurile aşa-zis spontane au participat lideri ai PSD mascaţi, cu fulare, ochelari de soare. Când apăreau televiziunile se ascundeau. Nu putem fi ipocriţi la nesfârşit”, a adăugat Clement Negruţ

Replica lui Ovidiu Jidveian: Intimidãrile lui Negruţ nu mã pot opri sã mã solidarizez cu românii nemulţumiţi de conducerea execrabilã a ţãrii!

Acum, când ţara este îngheţatã, economia e paralizatã, populaţia  este sãrãcitã de aceşti bãieţi deştepţi de la PDL, se pare cã aleşii neamului, cum e şi Clement Negruţ, nu au capacitatea şi voinţa de a gãsi alte soluţii la actuala crizã decât…atacurile la persoanã, la liderii Opoziţiei. Cred cã dl Negruţ nu meritã un rãspuns pentru simpul motiv cã eu vreau sã fac o altfel de politicã, o politicã curatã şi nu vreau sã mã cobor la nivelul suburban al limbajului lui Negruţ. Nu ştiu cine este ipocritul, dar cert este cã atâta timp cât o persoanã îşi câştigã existenţa prin mijloace private şi nu este cãpuşã la bugetul de stat, aşa cum e dl Negruţ de mai bine de 10 ani, poate sã conducã orice tip de autoturism îşi permite. De asemenea, intimidãrile de acest fel nu mã vor opri sã mã solidarizez cu toţi românii care îşi exprimã nemulţumirea faţã de conducerea execrabilã a ţãrii, nemulţumirea faţã de prãbuşirea economiei  naţionale, jefuitã de cei de la PDL, susţinuţi inclusiv de oameni ca şi Clement Negruţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție în infrastructura rutieră la Crăciunelu de Jos: Mai multe străzi din comună vor fi modernizate. Licitația, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție în infrastructura rutieră la Crăciunelu de Jos: Mai multe străzi din comună vor fi modernizate. Licitația, lansată pe SEAP Administrația comunei Crăciunelu de Jos a lansat pe Sistemul Eletronic de Achiziții Publice, licitația care prevede execuția de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere din comună. Citește și: Podul peste râul Mureș între Blandiana și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea